Delikatny sos do warzyw gotowanych
Czas całkowity:
Reklama
Sos do warzyw gotowanych jak i sałatek, równie dobrze zastępuje sos Winegret.
Składniki:
mała łyżka majonezu
100 ml śmietany zakwaszanej
50 ml jogurtu naturalnego
sól, pieprz młotkowany (gruby)
pietruszka zielona
(pół łyżeczki primerby bazyliowej, lub świeże zioła lub kostki ziołowe KNORR)
Kroki przygotowania:
Składniki sosu łączymy ze sobą, jeżeli jest sos za gęsty dodać śmietany słodkiej lub więcej jogurtu.Można dodać troszkę soku z cytryny ( nie dużo ) Życzę smacznego. Zachęcam do obejrzenia innych moich przepisów.
1 z 1

delikatny_sos_do_warzyw_gotowanych
Delikatny sos do warzyw gotowanych
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama


