Reklama

MOŻEMY PODAWAĆ JE ZARÓWNO NA CIEPŁO JAKI I NA ZIMNO

Składniki:

CIASTO NALEŚNIKOWE
1 SZKLANKA MLEKA
1 JAJO
1 SZKLANKA MAKI PSZENNEJ
1 ŁYZKA OLEJU
NADZIENIE:
15 DAG SZYNKI CHUDEJ
15 DAG SERA ŻÓLTEGO
2 POMIDORY
SAŁATĘ LODOWA LUB STRZEPIASTĄ
1 /2 MUSZTARDY
SÓL I PIEPRZ DO SMAKU
:

Kroki przygotowania:

1.USMAZYĆ NALESNIKI WG PRZEPISU.
2.KAŻDY NALESNIK POSMAROWAĆ 1/2 ŁYŻECZKĄ MUSZTARDY.
3.NA ŚRODKU ROZŁOŻYĆ POKROJONĄ W PADSKI SZYNKE,SER ŻÓŁTY I KAWAŁKI POMIDORA.
4.CAŁOŚĆ PRZYKRYĆ PORWANYMI NA KAWAŁKI SAŁATĄ I ZAWINĄĆ W RULONIK WSZYSTKO.\
5.PRZED PODANIEM PRZECIĄĆ NA PÓŁ I ODKROIĆ BRZEGI SMACZNEGO.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama