Reklama
MOŻEMY PODAWAĆ JE ZARÓWNO NA CIEPŁO JAKI I NA ZIMNO
Składniki:
CIASTO NALEŚNIKOWE
1 SZKLANKA MLEKA
1 JAJO
1 SZKLANKA MAKI PSZENNEJ
1 ŁYZKA OLEJU
NADZIENIE:
15 DAG SZYNKI CHUDEJ
15 DAG SERA ŻÓLTEGO
2 POMIDORY
SAŁATĘ LODOWA LUB STRZEPIASTĄ
1 /2 MUSZTARDY
SÓL I PIEPRZ DO SMAKU
:
Kroki przygotowania:
1.USMAZYĆ NALESNIKI WG PRZEPISU.
2.KAŻDY NALESNIK POSMAROWAĆ 1/2 ŁYŻECZKĄ MUSZTARDY.
3.NA ŚRODKU ROZŁOŻYĆ POKROJONĄ W PADSKI SZYNKE,SER ŻÓŁTY I KAWAŁKI POMIDORA.
4.CAŁOŚĆ PRZYKRYĆ PORWANYMI NA KAWAŁKI SAŁATĄ I ZAWINĄĆ W RULONIK WSZYSTKO.\
5.PRZED PODANIEM PRZECIĄĆ NA PÓŁ I ODKROIĆ BRZEGI SMACZNEGO.
1 z 1

nalesniki_a_la_wrap
NALESNIKI A'LA WRAP
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama


