Reklama

Niebo w gębie !

Składniki:

szkl. makaronu ( u mnie świderki )
kilka małych ogórków kiszonych
puszka tuńczyka w kawałkach w oleju
puszka kukurydzy
ser w kostce
3 jajka
mały pęczek szczypiorku
majonez ( u mnie hellmann's )
sól, pieprz

Kroki przygotowania:

Jajka gotujemy na twardo, studzimy. Makaron gotujemy w niewielkiej ilości soli. Studzimy.
Ogórki obieramy ze skóry i kroimy w półkrążki, a jajka w kostkę.
Szczypiorek drobno kroimy.
Tuńczyk odcedzamy i troszkę drobimy.
Ser ścieramy na grubych oczkach.
Wszystkie składniki razem mieszamy, dodajemy majonez i przyprawiamy.
Wsadzamy do lodówki, by się przegryzła.
Smacznego.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama