Serowo-porowo-pieczarkowa zupa z miesem mielonym
Czas całkowity:
Reklama
Syta i smaczna
Składniki:
0,5 kg miesa mielonego wolowo-wieprzowego
por - 3 sztuki
3 cebule
3 puszki pieczarek w wodzie
0,4 kg serka do smarowania ziolowego
200 ml kremowki
pieprz, sol, olej
Kroki przygotowania:
Por i cebule pokroic w polowki pierscienia, wrzucic do duzego garnka, dodac oleju. Gotowac /dusic ca 20 minut (az por i cebula zmiekna). Dodac odcedzone pieczarki. Nadal gotowac. W miedzyczasie mieso podsmazyc na patelni, doprawic do smaku, dodac do garnka. Zalac wrzaca woda 300-400 ml . Dodac serki, rozpuscic je. Zalac smietana, przegotowac.
Smacznego.
1 z 1

serowo_porowo_pieczarkowa_zupa_z_miesem_mielonym
Serowo-porowo-pieczarkowa zupa z miesem mielonym
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama


