Reklama

do garnka wkładamy mięso,włoszczyznę zasypujemy ryżem i po ugotowaniu gotowe.

Składniki:

składniki:
saszetka -10dag ryżu
marchewka
pietruszka
mały kawałek selera
koperek
natka pietruszki
angielskie ziele-2szt
listek laurowy
sól lub vegeta
odrobina magii do smaku

Kroki przygotowania:

mięso myjemy wkładamy do garnka(mięso jakie kto lubi,ale najlepiej drobiowe)gotujemy około 15min
kroimy warzywa w kostkę lub trzemy na tarce grube oczka,dokładamy do gotującego się mięsa
wsypujemy ryż
wkładamy listek,ang.ziele
solimy lub vegetujemy
gotujemy do miękkości
po ugotowaniu dodajemy posiekany koperek i posiekaną nać pietruszki
do smaku dodajemy magii w płynie (jak kto lubi)

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama